powerbi

Utrecht, 19-4-2016

Rijkswaterstaat Zee en Delta start met het gebruik van BI4EAM. Hiermee heeft dit onderdeel van Rijkswaterstaat moderne dashboards en interactieve rapportages tot haar beschikking die overal en altijd benaderbaar zijn.

Rijkswaterstaat Zee en Delta maakt het vervoer over de Noordzee en het Zeeuwse land en water mogelijk. Ook zorgt dit regionale onderdeel van Rijkswaterstaat dat het vervoer vanaf de Noordzee goed aansluit op het land en water. In de Zeeuwse regio worden waterkeringen verbonden met wegen, bruggen en natuur. Een van de kerntaken is het beheersen en beheren van assets.

Met behulp van BI4EAM is Rijkswaterstaat Zee en Delta in staat contracten met onderhoudsaannemers op prestaties te monitoren en te sturen. Nu, en in de toekomst. Daarnaast leveren de dashboards waardevolle managementinformatie aan de districten ter ondersteuning van de beheerstaak.

IT4EAM heeft de dashboards en rapportages gerealiseerd op basis van het Microsoft Power BI platform; een interactieve cloud BI oplossing die benaderbaar is via de webbrowser of via Power BI apps voor smartphone en tablet. Hierdoor is informatie altijd en overal te benaderen!

IT4EAM levert onder de naam “BI4EAM” business intelligence oplossingen voor asset management, waarmee organisaties in staat zijn meer uit hun asset management data te halen.

Wilt u meer informatie over BI4EAM? Neem dan contact op met ons:
E-mail: info@it4eam.nl
Website: www.it4eam.nl
Tel: 030-2451765