Wanneer:
Donderdag 26 januari 2017

Locatie:
Omgeving Utrecht. Exacte locatie wordt later bekend gemaakt.

Voor wie:
Plant Managers, Maintenance Managers, Informatie Managers, Reliability- en Maintenance Engineers, Asset Owners, EAM Specialisten

Kosten:
Gratis

Max. deelnemers:
20. Maximaal 2 deelnemers per organisatie.

De ontwikkelingen in de ICT gaan in rap tempo. We worden overspoeld met nieuwe trends als Big Data, Cloud, het Internet of Things en Business Intelligence. Ook registeren we steeds meer data over onze assets. Maar wat betekent dit voor het Asset Management van de toekomst? Wat kunnen we met deze data en waar liggen de kansen en mogelijkheden? En hoe pakt u deze nieuwe kansen en mogelijkheden praktisch aan?

Tijdens dit seminar leert u aan de hand van praktijkvoorbeelden de waarde van Business Intelligence (BI) voor asset management en hoe u zelf kunt beginnen met behulp van Self Service BI. Daarnaast geven we u een doorkijkje in de toekomst op het raakvlak van nieuwe ICT trends en BI.

Programma:

9:45 uur – Ontvangst

10:00 uur – Waarde Business Intelligence (BI) voor asset management
Aan de hand van een aantal sprekende praktijkcases demonstreren we welke waardevolle nieuwe inzichten business intelligence kan verschaffen.

10:40 uur – Power BI: Self service BI
De ontwikkelingen op het gebied van BI software staan niet stil. Wij laten u een aantal van de nieuwste features zien van één van de meest toonaangevende self service BI producten van het moment: Microsoft Power BI

11:00 uur – Pauze

11:15 uur – Toekomstmuziek of niet?
Ontwikkelingen zoals het Internet of Things en Big Data brengen een hoop nieuwe mogelijkheden om Asset Management naar een hoger niveau te tillen. Wij demonstreren u aan de hand van een mooi praktijkvoorbeeld wat mogelijk is.

11:30 uur – Beginnen met self service BI
Zelf aan de slag met BI hoeft niet complex en duur te zijn. Wij leggen u uit hoe u snel kunt starten meer waarde uit uw assetgegevens te halen.

12:00 uur – Lunch

Inschrijving:

U kunt zichzelf aanmelden door een e-mail te sturen naar info@it4eam.nl onder vermelding van: BI Seminar, uw organisatie en uw contactgegevens. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging.